Bygg

En engagerad totalentreprenör,

Din lokala totalentreprenör
inom byggnation

Ett stabilt bollplank och en engagerad totalentreprenör, det är vi på Wiiks Bygg. Vår byggavdelning utför renoveringar, ombyggnader, nyproduktioner och tillbyggnader. Vår ledstjärna är att jobbet alltid ska utföras till rätt pris och i rätt tid, alltid enligt vår överenskommelse. Det ska vara fair från början, du ser alla kostnader direkt och behöver inte vara orolig för att jobbet drar ut på tiden.

Vi slutför alltid våra projekt så fort vi kan. Processen börjar med att vi gör ett platsbesök och utvärderar ditt kommande byggprojekt för att diskutera igenom det med dig. Vi är lyhörda för dina behov och vi använder gärna vår erfarenhet till att komma med förslag, om du vill.

Om du så önskar tar vi ett helhetsansvar för projektet, som totalentreprenör.

Vi samarbetar med pålitliga underentreprenörer som kan hjälpa till med allt från målning till rörläggning och el. För varje projekt finns en ansvarig projektledare och en arbetsledare, en trygghet under hela byggprocessen.

Vill du veta mer, begära en offert?

Ta kontakt med oss redan idag så återkommer vi till dig så snart som möjligt!
Kontakta oss
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram