Industrihallen

Lokaler med tillhörande kontor i Mjösund

Industrihall Löransvägen 17.

Hösten 2022 förvärvade vi en industrihall med tillhörande kontor i Mjösund. Vi har sedan dess satt igång en omfattande renovering av lokalerna och siktar på att flytta dit hela vår verksamhet under 2023. Industridelen rymmer 7 st fack på ca 70 m2 med en porthöjd på 4.5 meter vilket gör det perfekt för åkerier eller annan industriverksamhet som kräver ordentlig takhöjd. Vi hyr i dagsläget ut 3 st fack till åkerier förutom de fack vi nyttjar själva. 3 st fack till med tillhörande personalavdelning görs i ordning för uthyrning under våren 2023.

Det största facket har vi gjort om till en verkstadshall där vi kan förtillverka väggblock, bjälklag, takstolar och bullerplank m.m.
Anslutande kontorsdel med verkstad och lager på 190 m2 passar vår verksamhet perfekt då vi kan bygga ett showroom där och få bra ordning på vårt bygglager. Vi ser dessutom stora fördelar att flytta våra kontorsplatser dit för att få allt under ett och samma tak.

Vi har även fått beviljat bygglov för en carport om 300 m2 samt planerat för att stängsla in tomtens baksida vilket blir nästa steg i utvecklingen för fastigheten.

Vill du veta mer, begära en offert?

Ta kontakt med oss redan idag så återkommer vi till dig så snart som möjligt!
Kontakta oss
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram